Η εταιρία

Το πρώτο κατάστημα δημιουργήθηκε το 2015 στη Βέροια επί της οδού Θεσσαλονίκης 28. Η ονομασία του προήλθε από την αγγλική πρόθεση “pre” και το “go” που σημαίνει πας και αναφέρεται στο take away σύστημα πώλησης καφέ “prego” (πριν πας). Μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε να διακριθούμε και να κερδίσουμε τον κόσμο της Βέροιας.

Για εμάς ο καφές είναι μια μορφή τέχνης

Πλέον έχουμε δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων με αποκλειστικά brand names, τα όποια διασφαλίζουν την μόνιμη ποιότητα των ροφημάτων που παρέχονται στα καταστήματα μας

Τα Prego Speciality Espresso Store είναι ελληνική εταιρία καφεστίασης. Η ποιότητα και η συνοχή του medi roasted(μέτρια ψημένου) 100% arabica χαρμανιού μας σε συνδυασμό με τους άρτια εκπαιδευμένους barista, κέρδισαν γρήγορα και τον πιο απαιτητικό λάτρη του Espresso.

Είµαστε παθιασµένοι µε τον καφέ. Γι’ αυτό προσπαθούµε κάθε φορά που απολαµβάνετε έναν καφέ Prego η εµπειρία να παραµένει το ίδιο υπέροχη και αξέχαστη.

Την ίδια έµφαση δίνουµε και στην ατµόσφαιρα η οποία είναι ζεστή και οικεία. Ένα µοντέρνο περιβάλλον, όπου ο καθένας µπορεί να αισθανθεί άνετα περνώντας χρόνο µε φίλους ή απλά χαλαρώνοντας µε µια εφηµερίδα.

{

Λίγο λόγια από εσάς

Ακούγοντας προσεκτικά την γνώμη και την κριτική των πελατών μπορέσαμε και γίναμε καλύτεροι.. Για εσάς!!!

Το χαμόγελο και η εξυπηρέτηση του προσωπικού με κέρδισε από την πρώτη μου επίσκεψη στο Prego.

Τζίμπουλας Νίκος

Web Developer

Κάθε πρωί ξεκινάω την μέρα μου με ένα κρύο εσπρέσο από τα Prego Espresso Stores. Καθημερινή συνήθεια..

Tάσος Χατζηευστρατίου

Network Security

Τα ροφήματα από τα Prego Espresso Stores ήταν οτι καλύτερο για να πιω πριν την δουλειά ή στα διαλείμματα!

Φιλιππίδης Βασίλης

Οικονομολόγος

Share This