H πορεία του καφέ από τη φάρμα μέχρι το φλιτζάνι είναι μεγάλη!

Ξεκινάει με τη συλλογή των κερασιών του καφέ από την ίδια δεσμευμένη για λογαριασμό μας φάρμα καφέ και συνεχίζει με την επεξεργασία, τη διαλογή και την αποθήκευση.Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή!Ακολουθεί η διαδικασία του καβουρδίσματος, η οποία μπορεί να απογειώσει τα αρώματα και τις γεύσεις του καφέ, κάτι που αποτελεί το μεγάλο πάθος μας.

Αυτό το πάθος και η πολυετής ενασχόλησή μας, μας οδήγησαν στη δημιουργία του “PREGO Espresso 100% Arabica”.

Share This